DOOGEE V este în pregătire; o nouă clonă de iPhone X cu scanner de amprente integrat în ecran

Autor:  | Publicat în:  DOOGEE 2.154 ori
<b>DOOGEE V este în pregătire; o nouă clonă de iPhone X cu scanner de amprente integrat în ecran</b>Prin intermediul celebrului designer Benjamin Geskin avem ocazia să vedem astăzi o randare pentru un viitor produs marca DOOGEE. Acest handset se va numi DOOGEE V și din câte putem observa se pare că avem de-a face cu o clonă

Din partea celebrului designer Benjamin Geskin primim astăzi o randare pentru un viitor smartphone marca DOOGEE, unul care la prima vedere se vrea a fi o clonă de iPhone X. Potrivit datelor dezvăluite aici se pare că produsul numit DOOGEE V va sosi undeva în perioada aprilie - mai la un preț de aproximativ 300 - 300 dolari, așadar nu tocmai un smartphone foarte accesibil precum vedeam până acum în portofoliul acestei companii.

DOOGEE V

Motivul prețului mai ridicat este pus pe seama scanner-ului de amprente integrat în ecran și a display-ului cu decupaj în stil iPhone X ce adoptă tehnologia AMOLED. Este bineînțeles vorba despre un panou cu aspect 18:9 și mai aflăm că pe lista de dotări se află și o cameră duală de 21 megapixeli în spate, dar și un asemenea modul dual cu senzori de 16 megapixeli pentru captura selfie cu bokeh.

DOOGEE V va mai oferi procesorul MediaTek Helio P40 care cel puțin pe hârtie promite performanțe interesante, cât și 6 GB RAM + 128 GB spațiu de stocare flash. La prima vedere design-ul adus aici de către chinezi nu este prea atractiv din punctul meu de vedere, asta pentru că împrumută elemente atât de la iPhone X cât și de la Samsung Galaxy S8 - rezultatul fiind o combinație ciudată. 

Cum design-ul nu a fost finalizat totuși poate există șanse să vedem ceva schimbări la acest capitol până la final de primăvară când telefonul ar trebui să debuteze oficial.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×