DOOGEE V este în pregătire; o nouă clonă de iPhone X cu scanner de amprente integrat în ecran

2.220 ori
<b>DOOGEE V este în pregătire; o nouă clonă de iPhone X cu scanner de amprente integrat în ecran</b>Prin intermediul celebrului designer Benjamin Geskin avem ocazia să vedem astăzi o randare pentru un viitor produs marca DOOGEE. Acest handset se va numi DOOGEE V și din câte putem observa se pare că avem de-a face cu o clonă

Din partea celebrului designer Benjamin Geskin primim astăzi o randare pentru un viitor smartphone marca DOOGEE, unul care la prima vedere se vrea a fi o clonă de iPhone X. Potrivit datelor dezvăluite aici se pare că produsul numit DOOGEE V va sosi undeva în perioada aprilie - mai la un preț de aproximativ 300 - 300 dolari, așadar nu tocmai un smartphone foarte accesibil precum vedeam până acum în portofoliul acestei companii.

DOOGEE V

Motivul prețului mai ridicat este pus pe seama scanner-ului de amprente integrat în ecran și a display-ului cu decupaj în stil iPhone X ce adoptă tehnologia AMOLED. Este bineînțeles vorba despre un panou cu aspect 18:9 și mai aflăm că pe lista de dotări se află și o cameră duală de 21 megapixeli în spate, dar și un asemenea modul dual cu senzori de 16 megapixeli pentru captura selfie cu bokeh.

DOOGEE V va mai oferi procesorul MediaTek Helio P40 care cel puțin pe hârtie promite performanțe interesante, cât și 6 GB RAM + 128 GB spațiu de stocare flash. La prima vedere design-ul adus aici de către chinezi nu este prea atractiv din punctul meu de vedere, asta pentru că împrumută elemente atât de la iPhone X cât și de la Samsung Galaxy S8 - rezultatul fiind o combinație ciudată. 

Cum design-ul nu a fost finalizat totuși poate există șanse să vedem ceva schimbări la acest capitol până la final de primăvară când telefonul ar trebui să debuteze oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×