Notebook-ul CHUWI LapBook la reducere pe Cafago.com! Are 4 GB RAM, ecran FHD și procesor Intel

767 ori
<b>Notebook-ul CHUWI LapBook la reducere pe Cafago.com! Are 4 GB RAM, ecran FHD și procesor Intel</b>Cei de la Cafago.com ne oferă astăzi un cod de reducere pentru notebook-ul CHUWI LapBook, terminal care se prezintă chiar bine la unele aspecte. Prin folosirea codului promoțional pe care îl veți găsi la finalul acestui articol puteți achiziționa

Din partea retailerului chinez Cafago.com sosește astăzi un cupon de reducere pentru un notebook chiar bine echilibrat pentru categoria de preț din care face parte și anume CHUWI LapBook. De menționat din start faptul că avem aici de-a face cu un laptop în toată regula, unul ce vine echipat cu un ecran de 15.6 inch care spre surprinderea multora sosește cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

CHUWI LapBook

Notebook-ul se bazează pe procesorul quad-core Intel Atom X5 Z8350 de 1.44 GHz și pe soluția grafică Intel Gen 8. Avem 64 GB de stocare flash la bord, 4 GB de RAM, iar pentru cei care vor să beneficieze de extra spațiu de stocare există aici și posibilitatea de a opta pentru un card microSD și astfel extinde memoria internă.

CHUWI LapBook

CHUWI LapBook are o cameră web de 2 megapixeli pentru apelurile video, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth 4.0 pentru conectarea de periferice precum căști wireless. Se mai oferă aici o baterie generoasă de 10000 mAh, un touchpad de dimensiuni generoase și o tastatură qwerty bine spațiată care din păcate nu aduce și zona numpad mai mult sau mai puțin utilă pentru unii dintre voi.

CHUWI LapBook

Ca porturi regăsim 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, jack audio și portul de încărcare. Prin folosirea codului promoțional L1728P în secțiunea de comandă de pe site-ul cafago.com puteți achiziționa acest laptop la prețul de 161.66 euro, sumă deloc rea pentru dotările oferite în cazul de față. La acești bani în general trebuie să ne mulțumim la un ecran HD, dar aici iată că panoul pulsează la nivel de rezoluție. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×