Chuwi SurBook Mini de astăzi la vânzare pe GearBest; tabletă 2 în 1 cu Windows 10 și kickstand

1.353 ori
<b>Chuwi SurBook Mini de astăzi la vânzare pe GearBest; tabletă 2 în 1 cu Windows 10 și kickstand</b>De curând producătorul chinez Chuwi a anunțat lansarea tabletei SurBook Mini, un model care în ciuda denumirii sale vine cu o diagonală relativ generoasă de 10.8 inch. Produsul de față rulează sistemul de operare Windows 10

Deși cele mai recente studii din partea companiilor de research ne demonstrează că popularitatea tabletelor a scăzut, există în continuare cerere în special pentru modelele de tip 2 în 1. Un asemenea produs care se remarcă prin funcțiile de productivitate și prin prețul accesibil este Chuwi SurBook Mini care de astăzi se vinde prin intermediul retailerului chinez GearBest.

Chuwi SurBook Mini

Este vorba despre o tabletă hibrid pe care compania producătoare o vede drept rival pentru iPad Pro și Microsoft Surface într-o oarecare măsură. Legat de capitolul design, elementul care ne atrage din start atenția este prezența unui kickstand similar tabletelor Microsoft - modalitate prin care putem utiliza dispozitivul în diferite moduri.

Chuwi SurBook Mini

Printre dotările sale hardware avem un procesor quad-core Intel Celeron N3450 de 1.1 GHz și un display Full HD de 10.8 inch ce aduce suport multi-touch 10 puncte. SurBook Mini oferă 4 GB de RAM LPDD3, 64 GB de stocare eMMC 5.1 și o cameră frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video. Și în spate avem un senzor de 2 megapixeli, iar tableta rulează sistemul de opeare Windows 10 din fabrică.

Chuwi SurBook Mini

Întâlnim și 2 porturi USB 3.0, un port USB Type-C, suport pentru card microSD și o baterie de 8000 mAh. Tableta are o greutate de 686 grame și măsoară 8.8 mm în grosime. Prețul tabletei Chuwi SurBook Mini este de 249.99 dolari în acest moment pe GearBest și opțional puteți achiziționa și o tastatură dock!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×