Motorola Moto G6 Play apare iarăşi în imagini hands on, mulţumită unei certificări oficiale (NCC)

1.058 ori
<b>Motorola Moto G6 Play apare iarăşi în imagini hands on, mulţumită unei certificări oficiale (NCC)</b>Mi s-a părut foarte ciudat că Motorola nu şi-a adus noile telefoane la MWC 2018, mai ales că scăpările de modele Moto G6 au abundat în ultima vreme. Ei bine, MWC a trecut, dar scăpările au rămas, cea mai nouă dezvăluindu-l pe Motorola Moto G6 Play..

Mi s-a părut foarte ciudat că Motorola nu şi-a adus noile telefoane la MWC 2018, mai ales că scăpările de modele Moto G6 au abundat în ultima vreme. Ei bine, MWC a trecut, dar scăpările au rămas, cea mai nouă dezvăluindu-l pe Motorola Moto G6 Play fotografiat cu ocazia unei certificări la autoritatea NCC.

Aceasta este o autoritate taiwaneză, care testează, aprobă și certifică telefoanele înainte de lansarea lor oficială. De vreme ce acesta este un model cu "Play" în nume este clar un battery phone, care vine cu o capacitate a bateriei de 4000 mAh. La pachet cu procesorul Snapdragon 430 face o echipă foarte bună, când vine vorba de consum redus. Acest Moto G6 Play pare ceva mai elegant decât telefoanele din generaţia Moto G5 şi vine cu o cameră protuberantă şi un spate ce pare acoperit cu sticlă.

În față avem un ecran de 5.7 inch cu aspect 18:9 şi cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli. G6 Play (specificații) va rula un Android 8.0 Oreo curat şi fără bloatware, iar în spatele său se află o cameră de 16 megapixeli, în vreme ce la interior găsim 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Avem şi slot microSD şi se pare că a fost păstrat jackul audio şi e inclus aici bătrânul port microUSB.

La o privire atentă depistam şi un blitz pentru camera frontală şi avem o fotografie cu accesoriile terminalului, inclusiv încărcător, cablu microUSB şi nişte căşti generice ca design. Mi se pare excelent dacă e real zvonul despre camera selfie de 16 megapixeli, mai ales dacă handsetul sfârşeşte cu un preţ de 300 de euro. Nu putem prezice o dată de debut în acest moment.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×