Pachetul compus din router wireless Xiaomi Mi WiFi 3 și extender wireless costă 43.89 dolari pe Cafago.com

1.067 ori
<b>Pachetul compus din router wireless Xiaomi Mi WiFi 3 și extender wireless costă 43.89 dolari pe Cafago.com</b>Pentru cei aflați în căutarea unui pachet format din router și extender pentru semnalul wireless, avem astăzi o recomandare găsită pe site-ul Cafago.com. Este vorba despre un pachet compus din două produse marca Xiaomi

Retailerul chinez Cafago.com are un pachet promoțional la preț special astăzi, pachet compus dintr-un router wireless și un extender pentru semnalul la internet. Router-ul cu pricina se numește Xiaomi Mi WiFi Router 3 și ca dotări acesta dispune de conectivitate dual-band (2.4GHz și 5GHz), 128 MB memorie flash ROM și de o aplicație dedicată pe care o putem instala pe smartphone-ul nostru.

Xiaomi Mi WiFi Router 3

Vine echipat și cu 4 antene externe pentru o acoperire mai mare și un semnal mai puternic iar standarul în care funcționează este cel 802.11ac. Extender-ul oferit alături este cunoscut sub denumirea de Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro și ne aduce 2 antene externe ce suportă viteze de transfer de până la 300 Mbps, gadget plug and play ce va fi conectat direct la priză.

Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro

Poate suporta până la 64 device-uri conectate în același timp și rolul său este de a extinde acoperirea semnalului transmis de router în așa numitele zone moarte. Folosind codul promoțional OC096 puteți achiziționa acest pachet promoțional pentru prețul de numai 43.89 dolari. Oferta este valabilă pe Cafago.com până la data de 10 decembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×