MediaTek anunță procesorul MT2621 ce va ajunge pe trackere GPS, purtabile și produse IoT

882 ori
<b>MediaTek anunță procesorul MT2621 ce va ajunge pe trackere GPS, purtabile și produse IoT</b>Începutul săptămânii ne aduce și o lansare de procesor din partea celor de la MediaTek, fiind vorba despre un chipset destinat purtabilelor. Se numește MediaTek MT2621 și îl vom găsi pe viitor la bordul anumitor purtabile, trackere GPS

Săptămâna începe pentru MediaTek cu o lansare de produs, mai precis cea a procesorului MT2621 ce este special pentru a fi integrat pe purtabile, trackere GPS și produse din zona Internet of Things. Acest chipset a fost creat cu scopul de a permite o acoperire sporită, de a facilita aplicații cross-market în rețea și de a suporta apeluri telefonice. 

Aflăm din partea producătorului faptul că acest chipset Internet of Things este capabil atât de conectivitate NB-IoT R14, cât și de conectivitate GSM/GPRS, având suport pentru slot SIM. Ca detalii tehnice, această componentă are un singur nucleu ARMv7 ce funcționează la o frecvență de 26 MHz.

Oferă suport pentru aplicații bazate pe Linux și sosește cu suport Bluetooth 4.2. Încă nu știm când vor sosi primele produse cu acest procesor, dar mă gândesc că acest lucru se va întâmpla undeva în a doua parte a anului 2018 cel târziu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×