Pauză de revelion, dar revenim! Iată unde aflați noutățile în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie 2019

2.072 ori
<b>Pauză de revelion, dar revenim! Iată unde aflați noutățile în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie 2019</b>Pentru că și pe final de an foamea de noutăți e mare, veți putea afla noutăți de la Mobilissimo.ro chiar și în această perioadă de Revelion. Evident vom fi în vacanță, dar va vom ține la curent cu noutăți fulger prin intermediul grupului nostru Facebook

Pentru că și pe final de an foamea de noutăți e mare, veți putea afla noutăți de la Mobilissimo.ro chiar și în această perioadă de Revelion. Evident vom fi în vacanță, dar vă vom ține la curent cu noutăți fulger prin intermediul Grupului nostru de Facebook.

Și atunci când suntem prea ocupați cu șampania sau cozonacul, ceilalți membri de pe grup vor avea cu siguranță un sfat, răspuns la o întrebare sau un breaking news cu Galaxy S10 Beyond scăpat. A fost un an lung, ocupat, dar și frumos, în care comunitatea Mobilissimo.ro s-a mărit considerabil.

V-am adus exclusivități și recenzii detaliate, ne-am extins cu extra recenzii la huse și accesorii și am fost prezenți la IFA 2018, MWC 2018 și la debuturi locale pentru cele mai mari flagship-uri. Am fost în Franța de 2 ori pentru a vedea 5G-ul Orange la treabă, la Londra pentru Galaxy S9, la Budapesta pentru LG G7 ThinQ și la New York pentru Galaxy Note9. Am avut concursuri, prezentări de jocuri, teste de telefon de gaming si Mobicast-uri cat cuprinde.

Întâmpinăm 2019 cu încântare și curiozitate, drept anul pliabilelor, sliderelor și anul testelor 5G finale. Va mulțumim că sunteți alături de noi și va urăm "La mulți ani!".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×