Noua variantă de Windows 10 (October Update) se axează pe conectivitatea cu telefonul şi pe mirroring

Autor:  | Publicat în:  Windows  Microsoft 2.936 ori
<b>Noua variantă de Windows 10 (October Update) se axează pe conectivitatea cu telefonul şi pe mirroring</b>În ultimele 24 ore am dat de numeroase știri asociate celor de la Microsoft, asta pentru că celebra companie a organizat un eveniment special de presă în New York unde a prezentat noi PC-uri, laptop-uri, dar și tablete hibrid din seria

Aţi remarcat probabil în ultimele 24 de ore o abundenţă de ştiri, veşti şi informaţii despre produse Microsoft. A avut loc un eveniment Microsoft, acolo unde au fost anunţate, laptopuri, tablete, căşti şi alte produse hardware, inclusiv un laptop şi desktop. Şi pentru că Microsoft face grosul banilor din Windows, s-a vorbit evident despre viitorul lui Windows 10. Hai să vedem cum sună acesta.

Odată cu lansarea celui mai nou update Windows 10, în aprilie, Microsoft lansa conceptul de Timeline, o modalitate de a vedea când sunt aduse modificări asupra unor fişiere şi când se intră pe anumite site-uri. Acum MS vrea să aducă acest concept şi în tandem cu lucrul pe iOS şi Android. Actualizarea Windows 10 pe octombrie se bazează de altfel mult pe ideea de mirroring pe telefonul mobile. Mie îmi spune asta ca Microsoft a aruncat prosopul în zona Mobile şi se mulţumeşte să îşi vadă soluţiile pe iOS şi Android.

Windows Your Phone

Integrarea cu smartphone-urile este prioritatea numărul 1. Microsoft a lansat aplicaţia Your Phone printre altele, care vă permite să faceţi transferuri de fişiere şi să vedeţi mesajele text de pe terminalele Android pe PC. Acum veţi putea accesa de altfel şi Timeline de pe terminalele Android ce folosesc Microsoft Launcher. Funcţionalitatea va ajunge şi pe iOS cât de curând.

Aplicaţia Your Phone oferă o integrare directă cu Windows 10, într-un mod similar cu simbioza dintre iOS şi macOS. Veţi putea răspunde la mesaje text, creşte productivitatea şi colabora cu colegii mai uşor. Transferul de fişiere, mesaje şi mailuri se face fluid şi rapid. Pe iOS e ceva mai greu, pentru că Apple a limitat integrarea. Windows 10 October Update mă aduce şi noi funcţii pentru browserul Edge, precum un dicţionar offline, tooluri pentru gramatică şi Learning Tools în Reading View.

Există şi Line focus, care va sublinia până la 5 rânduri pentru a face mai uşoară citirea de pagini lungi. Devine mai uşoară şi luarea de notiţe pe screenshot-uri, iar Microsoft a oferit şi un AI Inking superior şi funcţii 3D pentru utilizatorii Office. Revenind la ideea de sincronizarea cu telefonul, în cadrul prezentării Microsoft, a existat un demo al unei funcţii care oferă mirroring pentru ÎNTREG ecranul telefonului tău Android pe desktop.

Windows Your Phone

Poţi răspunde la mesaje, vedea jocurile în timp real şi aplicaţiile folosite. Acest update nu vine cu cel din octombrie, ci probabil va sosi prin 2019. Este o funcţie vitală, care leagă Android şi Windows 10 mai strâns ca niciodată. Posibilităţile sunt nelimitate şi productivitatea creşte semnificativ dacă nu trebuie să mai iei privirea de la monitor o dată la fiecare 2 minute.

Imaginaţi-vă o lume în care daţi copy paste direct fără lag de pe telefon pe desktop, se sincronizează mailurile în timp real, vedeţi mesajele de pe Facebook Messenger şi apelurile video instant, totul pe Windows.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×