Televizoarele vor fi incluse în programul "Rabla pentru Electrocasnice"; Iată detalii despre ediţia 2019

1.509 ori
<b>Televizoarele vor fi incluse în programul "Rabla pentru Electrocasnice"; Iată detalii despre ediţia 2019</b>Un nou an aduce şi un nou program "Rabla pentru electrocasnice", care de această dată vă include şi televizoare, aparent. Ministerul Mediului are de gând să bugeteze extra iniţiativa, iar ghidul de finanţare a fost modificat

Un nou an aduce şi un nou program "Rabla pentru electrocasnice", care de această dată vă include şi televizoare, aparent. MinisterulMediului are de gând să bugeteze extra iniţiativa, iar ghidul de finanţare a fost modificat. Informaţiile vin de la Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Aflăm că pe 16 decembrie a debutat un program pilot "Rabla pentru electrocasnice", care a adunat rapid destul de multă lume înscrisă. Există o dorinţă mare de a înlocui aparatele cu tehnologie veche cu cele noi. Asta mai ales dacă cele vechi consumă prea mult sau au vreo defecţiune.

Ministerul va colabora cu producători şi instalatori pentru a realiza un ghid de finanţare pentru produse şi echipamente. Până acum erau în program maşinile de spălat, frigiderele şi aparatele de aer condiţionat. Televizoarele reprezintă a patra categorie de aparat inclus. Există şi teoria unui program "Rabla pentru motociclete" şi chiar pentru biciclete electrice sau trotinete.

În 2019 se ajunge la ediţia numărul 15 de program "Rabla", pornit iniţial pentru autoturisme, cu rolul de a impulsiona înlocuirea maşinilor vechi, acordând vouchere pentru acestea la cumpărarea de vehicule noi. Cât despre "Rabla pentru Electrocasnice", înscrierile în aplicaţia dedicată au început de pe 19 decembrie 2018 pentru persoanele fizice. Bugetul este de 20 de milioane de lei.

Mai multe detalii despre înscriere aveţi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×