Pentru doar 38.99 dolari, camera video auto Xiaomi Xiaoyi filmează FHD la 30fps și aduce conectivitate WiFi

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 891 ori
<b>Pentru doar 38.99 dolari, camera video auto Xiaomi Xiaoyi filmează FHD la 30fps și aduce conectivitate WiFi</b>O cameră video pentru filmarea traficului reprezintă o idee tare bună, în primul rând pentru că în cazul unor accidente minore de care nu vă faceți vinovat aveți o dovadă și în al doilea rând pentru că astfel vă puteți deschide chiar un canal

Achiziția unei camere video auto sună o fi o idee tare bună, asta pentru că micuțul gadget oferă numeroase facilități. Un asemenea produs ne este recomandat astăzi de către retailerul chinez Cafago, fiind vorba despre o cameră Xiaomi Xiaoyi pe care o puteți achiziționa pentru suma de doar 38.98 dolari odată cu introducerea în secțiunea de comandă a codului promoțional L05PEU până pe 24 februarie.

Xiaomi Xioayi

Camera de față vine din partea unui brand respectat în China și dotările aduse la bord sunt foarte atractive chiar. Vine echipată cu un senzor capabil de captură video Full HD la 30 cadre pe secundă oferind codare video în format h.264 și pe deasupra avem parte de o diafragmă f/1.8 ceea ce înseamnă că filmarea își va păstra calitatea și pe timp de noapte.

Xiaomi Xiaoyi

Are integrat un senzor giroscop, dar și un modul MEMS pe 3 axe, iar ecranul este o unitate LCD HD cu diagonala de 2.7 inch pentru a vedea în timp real imaginile filmate. Primim aici și conectivitate Wi-Fi, compatibilitate cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.1 și iOS 7.0 și chiar un sistem de reducere a zgomotului de fundal.

Xiaomi Xiaoyi

Are o baterie de 240 mAh, un port microUSB v2.0, microfon și difuzor integrat și un cablu cu lungime de 3.5 m oferit la pachet. Această cameră cântărește numai 74 grame și pe lângă rolul de a ne oferi dovezi în cazul unor accidente minore de care nu ne facem vinovați, poate servi la fel de bine și pentru a filma călătoriile în zone spectaculoase precum sunt drumurile de munte.

Costă 38.98 dolari pe Cafago.com dacă folosiți codul de mai sus și vă reamintim că promoția este valabilă până pe 24 februarie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×