Prezentare priză mobilă wireless Allview: Dispozitiv ce poate fi controlat de la distanță printr-o conexiune la internet

960 ori
<b>Prezentare priză mobilă wireless Allview: Dispozitiv ce poate fi controlat de la distanță printr-o conexiune la internet</b>Printre dispozitivele smart home Allview ce au ajuns pe biroul de teste Mobilissimo se numără și o priză mobilă wireless, produs despre care aflați mai multe detalii astăzi. Am testat dispozitivul și ca urmare a perioadei de teste pot veni cu

După ce anterior v-am prezenta camera video de supraveghere Allview SmartCam, astăzi este momentul să vă vorbesc despre cel de-al doilea dispozitiv inteligent din pachetul Smart Home oferit de Allview și anume despre priza mobilă wireless. Acest aparat inteligent beneficiază în prezent de o promoție specială pe site-ul allview.ro, fiind vândută pentru suma de 249 lei.

Allview priza mobila wireless

În cutia produsului se află și un manual de utilizare care oferă instrucțiuni simple și rapide pentru punerea în funcțiune și conectarea la rețeaua numită ZigBee și folosită de Allview pentru interconectarea acestor dispozitive smart. Din aplicația Allview Smart Home ce poate fi descărcată de aici se alege setarea unui nou dispozitiv ZigBee și următorul pas de făcut este conectarea prizei la o sursă de energie.

Allview priza mobila wireless

Ulterior, va trebui apăsat butonul multifuncțional de 4 ori în succesiune rapidă și apoi mai e nevoie de o apăsare a acestui buton și rapid o apăsare rapidă a butonului on/off de pe priză. Acesta este tot procesul de setup și spre deosebire de cel avut în cazul camerei video de supraveghere, a fost foarte rapid și ușor de făcut.

Allview priza smart

Odată ce priza este instalată se poate porni sau opri alimentarea de oriunde atât timp cât există o conexiune la interent, iar pe deasupra se oferă și o funcție de monitorizare a energiei. Priza mobilă wireless poate fi programată să se aprindă la ora dorită, iar un exemplu de utilizare este cel prin care o cafetieră conectată la priză va prepara cafeaua fix la ora setată în aplicație.

Există de asemenea și protecție la supraîncărcare pentru a evita orice neplăcere. Deși este vorba despre un produs foarte simplu, acesta se dovedește a fi tare util în numeroase situații. Priza mobilă wireless este la vânzare pe allview.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×