Produsele MGCOOL beneficiază de reduceri importante într-o campanie aniversară; camere video și brățări fitness pentru orice buzunar!

607 ori
<b>Produsele MGCOOL beneficiază de reduceri importante într-o campanie aniversară; camere video și brățări fitness pentru orice buzunar!</b>Retailerul chinez GearBest.com aniversează în această perioadă 3 ani de activitate și cu această ocazie a demarat și o serie de promoții speciale. Avem parte totodată și de reduceri însemnate la produsele MGCOOL precum este cazul camerelor video de

De curând v-am anunțat prin intermediul unui articol și despre cea de-a 3-a campanie aniversară a celor de la GearBest.com, retailer ce vine în întâmpinarea noastră cu fel și fel de reduceri, concursuri și evenimente de vânzări flash. Printre produsele listate aici se numără și cele marca MGCOOL precum camere video de acțiune ce pot filma la rezoluție 4K Ultra HD și brățări fitness foarte accesibile. Iată-le prezentate mai jos alături de prețuri:

MGCOOL Explorer

MGCOOL Explorer

Avem aici o cameră video de acțiune echipată cu senzor Sony IMX179 de 16 megapixeli + lentile wide la 170 grade, cu procesor Allwinner V3 și care oferă suport pentru captură video la rezoluție 4K la 15 fps sau 1080p la 60 fps. Primim și suport pentru captura sub apă, acoperire Wi-Fi pe o distanță de 10 metri, totul pentru numai 37.99 dolari!

MGCOOL Explorer 1S

MGCOOL Explorer

O variantă ceva mai bine pregătită în materie de captură video este și camera de acțiune Explorer 1s ce vine cu senzor Sony IMX078 și suport pentru captură video 4K Ultra HD la 24 fps. Există 4 moduri de captură la 70, 110, 140 sau 170 grade și avem certificare pentru captură sub apă (până la 30 metri) și conectivitate Wi-Fi. În această perioadă, camera costă doar 49.99 dolari!

MGCOOL Band 2

MGCOOL Explorer

Un ultim device de pe lista de aici este brățara smart MGCOOL Band 2, un rival serios pentru Xiaomi Mi Band 2 care poate fi achiziționat acum pentru numai 16.99 dolari. Avem un design interesant, monitorizare în timp real pentru ritmul cardiac, funcție de alarmă și desigur popularele monitorizări pentru numărul de pași realizați, distanță parcursă și calorii arse. Putem controla și player-ul audio de pe telefon de asemenea!

Detalii extra despre produsele MGCOOL găsiți pe site-ul oficial!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×