MGCOOL Band 2 vs. Xiaomi Mi Band 2; iată un comparativ dintre două brățări fitness cu preț accesibil

1.669 ori
<b>MGCOOL Band 2 vs. Xiaomi Mi Band 2; iată un comparativ dintre două brățări fitness cu preț accesibil</b>La ora actuală printre cele mai accesibile și capabile brățări fitness de pe piață avem modelele MGCOOL Band și Xiaomi Mi Band 2 - purtabile pe care astăzi le vedem comparate pe baza unor diferite aspecte precum preț, dotări și capacitate baterie.

Cei de la MGCOOL s-au gândit astăzi să ne prezinte un comparativ între a lor brățară fitness numită Band 2 și produsul rival Xiaomi Mi Band 2. Aflăm așadar care sunt diferențele dintre cele două purtabile care înregistrează vânzări semnificative în acest moment și totodată descoperim care dintre acestea se recomandă pentru o eventuală achiziție. 

MGCOOL Band 2

Din punct de vedere al bateriei, aflați că Xiaomi Mi Band 2 oferă o unitate de 70 mAh, pe când MGCOOL Band 2 vine la pachet cu o unitate mai generoasă de 80 mAh - așadar o autonomie ceva mai bună. Un alt lucru interesant la smartband-ul MGCOOL este acela că primim un display de 0.66 inch ce permite o afișare mai detaliată a informațiilor despre activitatea fizică.

Xiaomi Mi Band 2 oferă la acest capitol un ecran de doar 0.42 inch, iar un alt lucru amintit aici este prețul. Brățara MGCOOL Band 2 costă în acest moment doar 19.99 dolari pe GearBest.com, în vreme ce brățara celor de la Xiaomi are un preț cu cel puțin 5-10 dolari mai mare în oferta retailerilor chinezi. Detalii extra despre produsele MGCOOL găsiți pe site-ul oficial al companiei și pe Facebook!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×