Allview X4 Soul Xtreme: Design masiv, dar solid

1.108 ori
<b>Allview X4 Soul Xtreme: Design masiv, dar solid</b>Ultimul telefon Allview din gama Xtreme testat de noi, X2 Xtreme a fost un veritabil gigant, mare chiar şi după standardele phablet-urilor. Între timp design-urile s-au mai rafinat şi ecrane de 5.7 inch sau chiar 6 inch au început să încapă pe corpuri..

Ultimul telefon Allview din gama Xtreme testat de noi, X2 Xtreme a fost un veritabil gigant, mare chiar şi după standardele phablet-urilor. Între timp design-urile s-au mai rafinat şi ecrane de 5.7 inch sau chiar 6 inch au început să încapă pe corpuri asociate până mai deunăzi unor diagonale de 5.5 inch sau mai mici. Allview X4 Soul Xtreme optează pentru un panou de 6 inch şi este cu siguranţă un phablet MARE.

Măsoară 9.1 mm în grosime şi cântăreşte un impresionant 226.9 grame. Veste bună este că e cu 0.5 mm mai subţire decât Allview X2 Xtreme, dar şi cu 22 de grame mai greu la cântar. Dacă vreţi şi o comparaţie cu un alt phablet celebru, Motorola Nexus 6, acest model Allview este cu 1 mm mai subţire, dar şi cu vreo 40 de grame mai greu, ceea ce e mult. Construcţia sa metalică este solidă, iar spatele uşor curbat ajută cu ergonomia.

Evident sare din schema utilizarea cu o singură mână la aşa o talie. Este un telefon lung şi mare, care are totuşi butoane comode. Disponibil doar pe nuanţa Mocha Gold, handsetul nu se abate de la trendul de a folosi capace din plastic în spate sus şi jos pentru antene. Formatul de design e mai degrabă clasic şi aş zice că aderenta este bună.

Butoanele capacitive nu sunt foarte vizibile lângă cel Home, aşa că apăsarea lor se face mai degrabă pe ghicite totuşi. Trebuie spus şi că terminalul vine cu o husă şi o folie protectoare la pachet, pentru a proteja acest corp. Allview afirmă că a folosit un şasiu din magneziu aici, deci nu doar clasicul aluminiu e la posturi. Aş zice că e un plus construcţia solidă, dar la peste 200 de grame trebuie să ştii bine la ce te înhami şi în ce fel de buzunare vei ţine gigantul.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×