Quickmobile.ro prezintă cele mai interesante gadget-uri din oferta sa; Ne-am dat pe hoverboard-ul Nilox Doc 2 şi am văzut în acţiune drona DJI Phantom 4 Pro Plus (Video)

1.125 ori
<b>Quickmobile.ro prezintă cele mai interesante gadget-uri din oferta sa; Ne-am dat pe hoverboard-ul Nilox Doc 2 şi am văzut în acţiune drona DJI Phantom 4 Pro Plus (Video)</b>În cursul zilei de ieri, 27 aprilie, cei de la QuickMobile au organizat un eveniment în București pentru a ne prezenta cele mai noi gadget-uri și accesorii smart ce au sosit în oferta lor. Printre produsele afișate la fața locului am avut un hoverboard, o

Ieri în cadrul unui eveniment relaxat, Quickmobile.ro a prezentat cele mai interesante gadget-uri din ofertă şi am avut ocazia să ne jucăm cu câteva dintre ele. Am văzut în acţiune de toate, de la drone şi trotinete electrice la brăţări anti ţânţari şi umbrele smart. Câteva impresii găsiţi mai jos, plus o listă cu produsele expuse.

Am văzut la treabă drona DJI Phantom 4 Pro Plus, operată cu ajutorul unui joystick special şi trimiţând feed video prin cameră de înaltă rezoluţie direct spre un smartphone. Drona de 2000 de euro a luat altitudine rapid, fiind destul de zgomotoasă şi s-a ridicat la înălţime mare, cuprinzând cu lentila camerei toată zona în care ne aflam. 

DJI Phantom 4 Pro Plus

Are un ghidaj şi o aterizare destul de lină şi se controlează mai precis decât alte drone ceva mai "consumer" să zic aşa, sau chiar si cele prosumer văzute de mine până acum.

Polaroid Instant Snap Touch

M-am jucat şi cu aparatul foto Polaroid Instant Snap Touch, care are un blitz destul de puternic şi e capabil să imprime fotografiile realizate în doar câteva secunde, după cum vedeţi şi în clipul video de mai jos. Are şi un design haios, ce aminteşte de aparatele foto Polaroid de pe vremuri, doar ca ecranul are contrast modest.  Au fost expuse şi camere de acţiune 4K, precum cea Xiaomi YI 2 Action 4K, dar şi o baterie externă de 11.000 mAh, care vine şi cu cabluri jumper, ce îţi pot resuscita bateria maşinii, dacă moare pe drum spre mare de 1 mai.

cabluri jumper

M-au intrigat şi brăţările şi becul anti insecte, mai ales că e sezonul ţânţarilor şi brăţările vin cu o substanţă specială aplicată, care nu miroase chiar rău.

Bratari fitness

În vreme ce ne jucam cu toate aceste minunăţii, în fundal se auzea muzică venind de la un difuzor UE Boom 2, care duduia cu basul specific, dar erau în acţiune şi un difuzor Xiaomi cu design foarte minimalist, ducând cu gândul la Apple aş zice si unul Jabra.

Difuzor

Personal mi-a plăcut maxim hoverboard-ul Nilox Doc 2, în ideea că era prima oară când mă dădeam pe aşa ceva. Trebuie să îţi ţii echilibrul cu un picior, punând mijlocul tălpii pe centrul uneia dintre roţi şi apoi şi celălalt picior la fel. Cheia e să nu te uiţi jos, ci să te bazezi doar pe echilibrul propriu. Înclinându-te setezi direcţia şi uite aşa te mişti în jur sacadat, ca Robocop. Controlul îl realizezi tu, pur și simpli daca te inclini.

Nilox Doc

În schimb cu trotineta Nilox Doc Pro m-am familiarizat mai greu, ea prinzând o viteză ceva mai mare, dar având şi frână din fericire plus schimbător de viteze. E totuşi super comodă şi cei care se înţeleg cu ea pot acoperi distanţe măricele cu efort minim. 

M-a amuzat şi umbrela smart Opus One şi am văzut şi o dronă inedită în formă de ou sau minge de rugby, ceva mai timidă când venea vorba de operare totuși.

Aveţi mai jos lista cu toate produsele şi o prezentare video cu momente haioase. Cu puțin noroc revenim și cu teste ale acestor gadget-uri.

Iată produsele:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×