iPhone 7 primeşte jack audio după o găurire cu burghiul şi nişte hacking DIY, plus cumpărat componente din China (Video)

1.230 ori
<b>iPhone 7 primeşte jack audio după o găurire cu burghiul şi nişte hacking DIY, plus cumpărat componente din China (Video)</b>Nu știu dacă îl mai țineți minte pe temerarul Allen, dar el este persoana care în urmă cu ceva luni a reușit să își construiască un iPhone 6s numai din piese achiziționate din piețele din China. Acum el revine cu un proiect inedit, cel de a aduce înapoi

Îl mai ţineţi minte pe temerarul Allen, care a călătorit în China şi şi-a construit propriul iPhone, cheltuind doar 300 de dolari pe componente? S-a întors, de această dată cu o iniţiativă trăznită, de a aduce un jack audio pe iPhone 7.

iPhone jack

A fost nevoie de încă un drum în China, burghie şi multă răbdare. La drept vorbind am mai văzut tentative de gen, dar realizate mai degrabă în glumă precum cea din Ungaria care distrugea un iPhone 7 pentru a îl face... 6s. Allen a preferat să dezasambleze adaptorul Lightning to audio jack şi să îl integreze cumva la interiorul lui iPhone 7.

Pentru asta a trebuit să facă modificări la nivel de placă de bază şi să cumpere un chip special care vă permite să folosiţi jack-ul audio pentru a scoate semnalul audio spre căşti. De asemenea a folosit un mecanism care dezactivează funcţia atunci când se conectează un cablu la portul Lightning pentru a încărca telefonul spre exemplu. De această dată au fost cheltuiţi mii de dolari pe unităţi iPhone 7 sacrificate în acest procedeu, componente, drumuri, adaptoare şi componente.

Proiectul este unul open source şi îl găsiţi aici. Sau puteţi cumpăra plăcile lui Allen gata produse la 30 de dolari bucata. Evident nu recomandăm nimănui să îşi deschidă iPhone 7-le doar pentru un astfel de moft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×