Camera video de acțiune MGCOOL Explorer Pro vine cu funcția 'Sharkeye' ce promite o captură lipsită de distorsiune, chiar și la rezoluție 4K UHD

Autor:  | Publicat în:  MGCOOL 686 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer Pro vine cu funcția 'Sharkeye' ce promite o captură lipsită de distorsiune, chiar și la rezoluție 4K UHD</b>Compania chineză MGCOOL a anunțat oficial luna trecută lansarea camerei video de acțiune Explorer PRO, model echipat cu senzor Sony IMX179 și cu tehnologia Sharkeye. Aceasta din urmă promite o captură lină și lipsită de distorsiune chiar și la rezoluție

Săptămâna trecută cei de la MGCOOL au anunțat lansarea camerei video de acțiune Explorer Pro, model echipat cu procesor Allwinner V3 și cu un senzor foto Sony IMX179 ce oferă suport pentru captură 4K Ultra HD la un frame-rate de 30fps. Una dintre funcțiile importante pe care această cameră le aduce este și integrarea lui 'Sharkeye' - funcție ce are de-a face cu păstrarea imaginilor cât mai lipsite de distorsiune.

MGCOOL Explorer Pro

Indiferent de produsul folosit pentru captura video, distorsiunea este un element negativ ce poate afecta serios clipul final, acesta având un look blurat și momente în care imaginea este 'tremurată'. Grației tehnologie Sharkeye adusă lentilelor de pe MGCOOL Explorer Pro, aceste probleme dispar complet chiar și la captura 4K.

MGCOOL Explorer Pro

Nici măcar modelul SJ6 Leged care tocmai ce a fost comparat cu MGCOOL Explorer 1S și care este disponibil la suma de 159 dolari, nu oferă un asemenea feature. Vă reamintim faptul că MGCOOL Explorer PRO vine cu display de 2 inch, slot microSD de până la 64 GB, certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri, baterie de 1050 mAh și acoperire Wi-Fi de până la 13 metri.

Mai multe detalii despre Explorer Pro și despre produsele companiei MGCOOL aflați de pe site-ul oficial și de pe Facebook!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×