Reduceri și Campanii Online #30: Azi eMAG, Flanco, Altex, Cel [...]

1.022 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #30: Azi eMAG, Flanco, Altex, Cel [...]</b>Ne aflăm iată în ultima zi de primăvară, zi în care retailerii ne uimesc prin numărul de oferte desfășurate în mediul online, de la promoții pentru electronice ideale pentru Cupa Mondială și până la discount-uri numai bune pentru Ziua Copilului

În cazul în care vă aflați în căutarea unor oferte promoționale ați nimerit la fix pentru că astăzi retailerii ce activează în mediul online dau startul unor noi campanii. Veți da peste campanii de 1 iunie, peste oferte speciale cu ocazia Cupei Mondiale 2018, dar și de discount-uri pentru produse diverse precum vinuri sau obiecte vestimentare. Pe toate le puteți găsi în lista de mai jos!

Produsul erou al zilei:

Dacă dețineți un automobil, atunci cu siguranță aveți nevoie și de un suport pentru telefon pe care să vă puteți baza, suport precum cel comercializat în acest moment de către QuickMobile prin intermediul campaniei de vânzări flash. Produsul de față nu doar susține telefonul pe parcursul navigării GPS, ci are și rol de încărcător wireless, modalitate prin care scăpați complet de firele și cablurile din mașină. Prețul? Doar 79.90 lei!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×