Reduceri și Campanii Online #111: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Fashion Days [...]

943 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #111: Azi eMAG, Altex, PC Garage, Fashion Days [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor propuse de către retaileri în online, fiind vorba despre campanii foarte atractive. Cumva ne pregătim și de evenimentul de shopping nr.1 al anului și anume Black Friday care va avea loc

Dacă plănuiți o rundă de cumpărături online și nu vreți să navigați cu orele în căutarea promoțiilor, vă ajutăm noi prin lista de mai jos care conține cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri. Aveți o mulțime de produse la reducere, iar pe final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos pe care îl primește în aceste zile! 

Produsul erou al zilei:

La suma de numai 219 lei găsiți în aceste zile pe Altex.ro și produsul Seagate Expansion STEA1000400, acesta fiind un HDD extern portabil cu o capacitate de 1 TB. Are o interfață de conectare USB 3.0 ceea ce asigură o viteze de transfer date superioară, iar formatul său este de tip 2.5 inch. Primește garanție pe 2 ani și este compatibil cu PC-urile ce rulează Windows 7, Windows 8 sau Windows 10.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×