Huawei Mate 20 Pro are dotări dezvăluite de noi huse apărute pe web: scanner de amprente în ecran şi difuzoare stereo

1.464 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro are dotări dezvăluite de noi huse apărute pe web: scanner de amprente în ecran şi difuzoare stereo</b>Cu mai puțin de o lună rămasă până la evenimentul de lansare iată că vedem duo-ul de smartphone-uri Huawei Mate 20 și Huawei Mate 20 Pro într-o nouă scăpare, leak ce prezintă o serie de huse destinate celor două dispozitive de față

Cum se întâmplă de obicei înaintea unei lansări de anvergură, un telefon îşi dezvăluie astăzi dotările prin intermediul unei scăpări de huse. E vorba despre Huawei Mate 20 Pro, care are o serie întreagă de imagini cu huse apărute pe web în ultimele 24 de ore.

Husa Huawei Mate 20 Pro

Au apărut atât huse pentru Mate 20, cât şi pentru Mate 20 Pro, la ore după ce Huawei oferise un teaser cu privire la formatul camerei integrate pe viitoarele sale modele. Husele noi indică şi faptul că producătorul chinez ar fi ales să păstreze jackul audio intact pe aceste device-uri. Ambele variante de huse au două orificii sus, unul pentru microfon şi probabil celălalt pentru emiţător infraroşu.

Husa Huawei Mate 20

A se observa şi semnul distinctiv al lui Mate 20 Pro şi anume decupajul pătrăţos pentru cameră. În cazul lui Mate 20 este un decupaj extins care găzduieşte şi scannerul de amprente. Mate 20 Pro nu are aceeaşi abordare, deci se confirmă scannerul de amprente integrat în ecran. Ce e ciudat că e husa lui Mate 20 Pro nu are nici decupaj pentru difuzor (Mate 20 are), dar ca de obicei nu avem nici o garanţie că aceste accesorii sunt 100% în conformitate cu realitatea.

Husa Huawei Mate 20

Posibil să primim totuşi difuzoare stereo frontale pe Mate 20 Pro, dacă totul e real. Suntem la mai puţin de o lună distanţă de marea lansare a acestor terminale la Londra, pe 16 octombrie, iar handseturile sunt aşteptate cu procesor Kirin 980 şi cameră triplă. Posibil să vedem şi un Mate 20 Porsche Design la acelaşi eveniment, deşi nu a avut scăpări până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×