Reduceri și Campanii Online #104: Azi iHunt, QuickMobile, Libris, Germanos [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 627 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #104: Azi iHunt, QuickMobile, Libris, Germanos [...]</b>În prag de weekend aruncăm o privire asupra noutăților din zona ofertelor online, zi în care descoperim o serie de promoții foarte interesante. În rândurile de mai jos aveți la dispoziție o listă cu toate aceste promoții organizate de către retaileri

Cei care au în plan o sesiune de shopping online în acest weekend au ajuns unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Mai jos veți descoperi o listă care include cele mai proaspete campanii din partea retailerilor, oferte variate care aduc discount-uri foarte atractive. Aveți de asemenea și un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul redus în aceste zile! 

Produsul erou al zilei:

Pe site-ul QuickMobile găsiți în aceste zile și o campanie de vânzări flash, printre produsele incluse aici aflându-se și robotul aspirator IROBOT ROOMBA  616 care se vinde la suma de 1.299 lei. Puteți folosi și codul QUICK202 pentru o extra reducere de 3% și aflați că aspiratorul dispune de filtre AeroVac Dual capabile să aspire orice urmă de praf. Are și sistem pentru evitarea încâlcirii în cabluri și aspiratorul evită căderea pe scări. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×