Reduceri și Campanii Online #11: Azi Flanco, PC Garage, Elefant, EuroGSM [...]

1.017 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #11: Azi Flanco, PC Garage, Elefant, EuroGSM [...]</b>Iată-ne ajunși în prima zi de weekend când avem mai mult timp pentru a vedea cum stă treaba în materie de promoții organizate online. Sunt destule campanii ce debutează acum, inclusiv unele promoții de weekend precum cea organizată de eMAG

A venit și weekend-ul, zile în care avem mai mult timp la dispoziție pentru a verifica și noutățile în materie de campanii online desfășurate de către retaileri. Găsim destul de multe oferte astăzi, inclusiv produse pentru preparea cafelei la prețuri speciale, televizoare, respectiv echipamente pentru sport și fitness. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt promoțiile cu pricina, cât și care este produsul zilei!

Produsul Erou al zilei:

Weekend-ul îl petrecem în mare parte relaxându-ne și ce poate fi mai bun decât un televizor cu diagonală generoasă și rezoluție superioară pe care să urmărim serialele și filmele preferate? Ei bine, noi am găsit un asemenea produs în oferta actuală PC Garage și anume modelul LG 55UJ701V ce propune o diagonală de 139 cm și rezoluție 4K Ultra HD HDR. Are funcții Smart TV, respectiv acustică de 20W Harman Kardon.

Prețul este de 3.299 lei, dar PC Garage vinde și o unitate desigilată cu ambalaj original deschis pentru doar 2.689 lei!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×