Reduceri și Campanii Online #16: Azi PC Garage, eMAG, Flanco, Aoro [...]

893 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #16: Azi PC Garage, eMAG, Flanco, Aoro [...]</b>Întâmpinăm startul săptămânii cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia vă aducem într-o listă toate noile oferte propuse de către retaileri în această zi. Avem destul de multe promoții desfășurate în online

O nouă săptămână a început și desigur că și noi campanii promoționale. În ediția cu numărul 16 din seria Campanii și Reduceri Online vă prezentăm o listă a retailerilor ce organizează astfel de oferte în această zi, modalitate prin care puteți găsi un discount atractiv pentru produsul căutat. Sunt reduceri la echipamente de gaming, parfumuri, electrocasnice, dar și la ceasuri sau cărți după cum descoperiți mai jos!

Produsul Erou al zilei:

Avem un televizor foarte interesant pentru voi astăzi și anume modelul LG 32LJ500V, produs pe care Cel.ro îl vinde în aceste momente pentru suma de doar 879 lei. La acest preț găsim de regulă televizoare HD, dar în cazul de față dispozitivul LG se livrează cu panou Full HD de 32 inch (80 cm) ceea ce sună foarte bine raportat la investiția realizată. Nu avem parte de funcții Smart, dar un dongle, TV Box sau consolă rezolvă problema!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×