Mini Turul Magazinelor #13: Turul căştilor, headseturilor şi acusticii high end de la Sennheiser, Poseidon şi Sony

1.002 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #13: Turul căştilor, headseturilor şi acusticii high end de la Sennheiser, Poseidon şi Sony</b>Avem pregătit un tur mai special astăzi, unul destinat iubitorilor de muzică ce vor regăsi aici căști și headset-uri ideale pentru streaming audio. De asemenea avem și o pereche de ochelari 3D ce amintesc cumva de Google Glass doar că

Azi avem Mini Tur de Magazine pentru voi în weekend şi e pe bază de produse acustice. Avem soundbar-uri şi căşti, prima oară când văd un headset rival cu Google Glass, plus un bonus: accesoriu Galaxy S9+. Le găsiţi pe toate mai jos.

1. Soundbar 5.1 SONY HT-RT3, 600W

SONY HT-RT3, 600W

Având în vedere cât costă de obicei un soundbar 5.1, suma de sub 950 de lei practicată de Altex.ro e chilipir. Asta mai ales pentru că produsul are opţiunile de conectivitate la zi şi nu îi lipsește nimic. Vine cu Bluetooth, NFC, USB şi HDMI şi se recomandă celor care vor un hibrid între soundbar şi home cinema. Include o unitate principală şi subwoofer, plus sateliţi. Surround-ul este 5.1 şi sistemul scoate 600 W ca output.

2. Căşti Hi-Fi Sennheiser HD 800 S

Sennheiser HD 800 S

Din ciclul "curiozităţi" de preţuri găsim această pereche de căşti HiFi Sennheiser, care costă 7.199 lei la eMAG.ro. Nu, nu am pus o cifră în plus, ci chiar 7.199 lei, suma la care poți cumpăra și o mașină OK la mâna a doua. Culmea e că are recenzii destul de multe şi pozitive (dar ironice). În afară de momentul când lucrezi în studio cu Dr. Dre nu văd de ce ai purta şi folosi aşa ceva. Vă recomand să citiţi recenziile haioase precum:

  • "Le-am cumpărat, acum pot să aud voci din alte galaxii. Sunt minunate la acest preț, ieftin și ești mai aproape de ființele mai inteligente."
  • "De când mi-am cumpărat aceste căşti mă simt fantastic. Deoarece am slăbit 50 de kilograme în 2 luni pentru că nu mai îmi permit mâncare. La preţul ăsta nu găseşti ceva mai bun. Păcat că nu mai am bani să plătesc curentul şi ascult cu ele la un radio furat din piaţă."

3. Căşti stereo Poseidon Turbine

Poseidon Turbine

Rămânem la căşti, dar cu preţuri mai terestre şi nu extraterestre. Acest model Poseidon Turbine pare să aibă versatilitatea şi flexibilitatea unui headset Sony de vreo 3 ori mai scump. Stocul de la evoMAG.ro e limitat, iar preţul este de 279 lei. Căştile vin cu Bluetooth, microfon, acustică stereo şi o autonomie impresionantă de 30 de ore. De fapt cred că sunt căştile cele mai generoase ca baterie văzute de mine în ultima vreme.

Cântăresc 600 de grame şi au un design industrial sportiv şi urban simultan.

4. Ochelari 3D VISION-800 

VISION-800

Nu pot să cred că în anul de graţie 2018 încă mai avem rivali pentru Google Glass. Culmea e că ni se vinde un computer aici, un computer de purtat la ochi. Din ce înţeleg este un computer cu căşti integrate, cu proiecţie de imagine de până la 80 inch şi chiar cu mouse la pachet. Se vinde pe Cafago.com la 380 de dolari. Aceşti ochelari 3D au dotări de smartphone, cu procesor dual core, Android 4.4, Bluetooth, WiFi şi microSD. Au şi o cameră de 5 MP capabilă să captureze în HD.

Inediţi aceşti ochelari inteligenţi şi dacă au autonomia mai bună decât Google Glass şi nu se încing, atunci merită, pentru amatorii de gadgeturi traznite.

Bonus: Husă flip stand Clear View Samsung Galaxy S9+ la 89 lei pe eMAG.ro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×