Reduceri și Campanii Online #113: Azi Fashion Days, Altex, eMAG, iHunt [...]

725 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #113: Azi Fashion Days, Altex, eMAG, iHunt [...]</b>În prag de weekend aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea care sunt noutățile și ce ne propun retailerii în materie de reduceri în această perioadă. Avem multe oferte pe care vi le prezentăm listate mai jos alături

Astăzi este vineri ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru un weekend de shopping, motiv pentru care astăzi venim în întâmpinarea voastră cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm și acum o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online, iar pe final de articol și un produs erou al zilei care bifează un discount atractiv!

Produsul erou al zilei:

Alegem astăzi un produs mai diferit drept recomandare și anume boxa inteligentă Google Home Mini care bifează o reducere tare atractivă pe QuickMobile.ro. În cadrul campaniei de vânzări flash poate fi găsită la prețul de doar 169 lei și puteți să mai economisiți câțiva lei extra dacă folosiți codul promoțional QUICK202. Boxa are un design compact și aduce asistentul vocal Google Assistant la bord!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×