Reduceri și Campanii Online #95: Azi Fashion Days, PC Garage, iHunt, Libris [...]

525 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #95: Azi Fashion Days, PC Garage, iHunt, Libris [...]</b>Descoperim astăzi noi campanii în mediul online, multe dintre acestea fiind de tip Back to School și oferind discount-uri atractive la acele produse numai bune pentru cei care se întorc la școală de săptămâna viitoare, sau care se pregătesc de

Pe final de săptămână lucrătoare venim în întâmpinarea voastră cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care includem sub forma unei liste cele mai proaspete promoții pe care retailerii le desfășoară în mediul online. Sunt multe campanii de tip Back to School prin care vă puteți echipa cu cele necesare pentru începutul școlii/facultății, iar la final de articol aveți și detalii despre un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Astăzi ne îndreptăm atenția și către gameri, motiv pentru care vă prezentăm o ofertă bună la un monitor LED TN de la ASUS cu timp de răspuns de 1ms. Produsul se numește ASUS VP228HE și dispune de un ecran cu diagonală de 21.5 inch, frecvență de 75Hz și tehnologie flicker-free. Mai aduce port HDMI, 1x VGA, jack 3.5 mm, dar și un setup de difuzoare stereo de 1.5W. Prețul la Altex este de 399 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×