Reduceri și Campanii Online #50: Azi Fashion Days, PC Garage, eMAG, Flanco [...]

513 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #50: Azi Fashion Days, PC Garage, eMAG, Flanco [...]</b>Seria de articole informative Reduceri și Campanii Online continuă și astăzi, o zi în care cei de la eMAG revin cu o campania de vouchere interesantă care aduce reduceri atractive pentru o gamă variată de produse. Veți descoperi totodată

Se anunță o nouă zi plină de reduceri, o zi în care cei de la eMAG vin cu o nouă campanie de tip Voucher Sales prin care ne oferă discount-uri atractive de până la 30% în funcție de categoria de produse vizate. Există și alte noutăți în zona promoțiilor ce se desfășoară în mediul online și le puteți descoperi chiar în lista de mai jos, iar la final aveți și un produs al zilei care se bucură de o tăiere de preț atractivă.

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem un televizor bine pus la punct pentru voi și anume modelul Sony Bravia 55XE7077 care în acest moment se vinde pentru suma de 2.699 lei de către eMAG. Totuși, folosind codul promoțional extrasales veți putea achiziționa produsul pentru suma de 2.430 lei, fiind cel mai mic preț de pe plan local. Televizorul aduce un panou LED de 139 cm, rezoluție 4K, putere audio 20W și funcții Smart la pachet. Un TV ideal pentru savurat meciurile din Cupa Mondială!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×