Reduceri și Campanii Online #143: Azi Cel, evoMAG, Fashion Days, Altex [...]

715 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #143: Azi Cel, evoMAG, Fashion Days, Altex [...]</b>Seria de articole informative Reduceri și Campanii Online continuă și în această zi, moment în care ajungem la ediția cu numărul 143. Veți descoperi astfel mai jos o listă a celor mai proaspete campanii propuse de către comercianți în online

Cu weekend-ul ce este la doar câteva zile distanță ne gândim și la niște shopping online, mai ales că vremea de afară nu este tocmai cea mai bună pentru a ieși din casă. Astfel, pentru cei care au în plan noi achiziții avem astăzi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în Online. Bonus, la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei cu preț atractiv!

Produsul erou al zilei:

Astăzi avem pentru voi o recomandare de smartwatch și anume modelul Samsung Gear S3 Frontier pe care Altex.ro îl vinde la suma de numai 799 lei. Este un preț tare bun și ceasul oferă baterie de 380 mAh, modul GPS, certificare pentru rezistență la apă și praf, respectiv ecran Super AMOLED cu diagonală de 1.3 inch. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×