Reduceri și Campanii Online #82: Azi Altex, Fashion Days, PC Garage, Libris [...]

653 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #82: Azi Altex, Fashion Days, PC Garage, Libris [...]</b>Se anunță o nouă zi călduroasă de vară și pentru cei care preferă să stea în casă la confortul aerului condiționat avem un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online numai bun de urmărit pentru ceva shopping online. Veți descoperi mai

Cei aflați în căutarea de reduceri au ajuns în locul potrivit pentru că prin aceste articol din seria Reduceri și Campanii Online pe care vi le prezentăm aproape zilnic vă aducem liste detaliate cu cele mai proaspete promoții organizate de către retailerii de la noi. Puteți astfel vedea care sunt categoriile de produse pe care comercianții pun accentul și cum se compară ofertele între ele. Bonus vă oferim și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În situația în care nu aveți un aparat de aer condiționat în casă și doriți ceva mai special, acest model Star-Light ACMP-12A se poate dovedi o alegere interesantă prin prisma faptului că este un aparat mobil ce poate fi mutat dintr-o cameră în alta fără probleme. Produsul costă în aceste zile doar 999 lei pe eMAG.ro și oferă o capacitate de răcire de 12000 BTU, o telecomandă, funcție timer, dar și funcție de încălzire. Face parte din clasa energetică A/A+. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×