Reduceri și Campanii Online #131: Azi eMAG, Fashion Days, Altex, Cel [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 608 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #131: Azi eMAG, Fashion Days, Altex, Cel [...]</b>Luna noiembrie este aici și vine mai încărcată cu reduceri decât de așteptam. Astfel avem pentru voi o listă generoasă în articolul de față, listă în care își fac apariția și primele campanii de tip Black Friday organizate de către Altex și evoMAG

Iată-ne ajunși și în noiembrie, ultima lună de toamnă care este celebră în special datorită promoțiilor de Black Friday organizate de către retaileri în întreaga lume. Deja câteva campanii de genul au început, în lista de mai jos fiind incluse și acestea pe lângă ofertele celelalte propuse de către comercianți. Aveți de asemenea la final și un produs erou al zilei care bifează o reducere atractivă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi descoperim un smartphone cu preț foarte bun pe iHunt.ro, fiind vorba despre telefonul modular Motorola Moto Z2 Play care se vinde pentru suma de doar 950 lei. Acesta vine în varianta cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare, iar la bord aduce un procesor Snapdragon 626, ecran Full HD AMOLED de 5.5 inch și baterie de 3000 mAh. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×