Succesorul spiritual al lui Samsung Galaxy Camera se lansează în China; O cameră foto mirrorless cu Android la bord

899 ori
<b>Succesorul spiritual al lui Samsung Galaxy Camera se lansează în China; O cameră foto mirrorless cu Android la bord</b>La început de săptămână aflăm detalii despre un dispozitiv interesant lansat pe piața din China și anume camera foto mirrorless Yongnuo YN450. Dacă până acum nu pare a ieși cu nimic în evidență, totul se schimbă atunci când aflăm că

În vara anului 2012 cei de la Samsung lansau pe piață un dispozitiv deosebit și anume Galaxy Camera - device care putea fi descris drept un Galaxy S3 echipat cu lentile capabile de zoom optic 21x. Acesta rula Android și la acea vreme mulți îl considerau drept un produs inutil, asta pentru că nu putea rivaliza de la egal la egal cu aparatele foto DSLR sau cu cele de tip mirrorless.

Doi ani mai târziu a urmat un succesor care păstra ideea primului model și de atunci nu am mai auzit despre această serie de produse din portofoliul sud-coreenilor. Acum descoperim că în China tocmai ce a debutat un soi de succesor spiritual intitulat Yongnou YN450 care la fel rulează Android, doar că avem de-a face cu un aparat foto mirrorless.

Potrivit companiei producătoare, acest aparat folosește un senzor de 16 mpx capabil de captură 4K la 30 fps, oferind de asemenea și compatibilitate cu obiectivele Canon EF. Printre alte dotări ale telefonului-cameră avem un ecran FHD de 5 inch, microfoane stereo, baterie de 4000 mAh și jack audio.

Rulează Android 7.1 Nougat și din păcate prețurile nu au fost dezvăluite încă! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×