Reduceri și Campanii Online #135: Azi PC Garage, eMAG, Cel, iHunt [...]

779 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #135: Azi PC Garage, eMAG, Cel, iHunt [...]</b>Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, perioadă în care începe și avalanșa de reduceri cu ocazia Black Friday. Așa cum bine știți, unii retaileri au dat startul deja acestor campanii, în vreme ce alții păstrează ofertele pentru data de 16 noiembrie

În pragul isteriei de Black Friday aruncăm o privire asupra ofertelor propuse de către retaileri în mediul online, asta pentru că unii comercianți își păstrează campaniile de BF pentru data de 16 noiembrie, zi în care și eMAG ne va aduce discount-uri atractive. Mai jos aveți o listă a acestor promoții, iar la final de articol descoperiți un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul redus din această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În oferta celor de la Altex.ro puteți găsi în aceste zile și căștile SKULLCANDY S2DUWK-003, o pereche de căști wireless cu design arătos ce oferă o autonomie de până la 6 ore de playback audio. Costă doar 89 lei și au un design cu adevărat deosebit. Le puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×