Turul Magazinelor #499: Super reduceri la Galaxy Note 8, Note 9, Galaxy S7 plus scaun gaming, bundle dronă DJI Spark

2.320 ori
<b>Turul Magazinelor #499: Super reduceri la Galaxy Note 8, Note 9, Galaxy S7 plus scaun gaming, bundle dronă DJI Spark</b>Avem pregătite pentru voi o nouă serie de reduceri astăzi, în prag de ediție aniversară Turul Magazinelor. Pe listă se află prețuri speciale la smartphone-urile Samsung Galaxy Note 8, dar și Galaxy Note 9, cât și un bundle compus din drona

Se vede treaba că am intrat în plin în luna lui Black Friday, pentru că apar peste tot reduceri impresionante. Smartphone-urile sunt cele mai "afectate", ca să zic aşa, apărând cu preţuri cu sute bune de lei mai mici decât de obicei. În acest tur am găsit super oferte atât pentru Samsung Galaxy Note 9, cât şi pentru Galaxy Note 8, dar şi pentru Galaxy S7. Avem şi un bundle de dronă DJI Spark, dar şi un scaun de gaming. Toate mai jos:

1. Samsung Galaxy Note 9 la super preţ

Samsung Galaxy Note 9

evoMAG.ro cere sub 3700 lei pe un Galaxy Note 9, cel mai puternic telefon Samsung al momentului. E vorba aici despre varianta cu procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM, dar şi 128 GB stocare flash. Pentru un telefon lansat în august pe la 1000 de euro sau peste, această sumă este excelentă. Telefonul are cea mai bună cameră văzută pe un Samsung în ultimii ani şi care a făcut faţă rezonabil chiar şi comparaţiei în orb cu iPhone XS Max.

Stabilizează mai bine decât predecesorii, ecranul este luminos şi avem şi o baterie satisfăcătoare. Nu uităm de noul S Pen, care vine cu supercapacitor şi Bluetooth. Şi Altex.ro are un preţ foarte bun pentru Note 9 cel cu Exynos, 8 GB RAM şi 512 GB stocare: 4599 lei.

2. Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Între timp la eMAG.ro am găsit un preţ pe care nu aveţi voie să îl rataţi pentru Samsung Galaxy Note 8 şi anume 2759 lei. Mai sunt doar 2 produse în stoc şi trebuie să vă spun că acest telefon are la capitolul productivitate pe bază de stylus diferenţe minime faţă de Note 9. Au 85% din funcţiile paletei Air Command şi scriu la fel de precis şi rapid cele două stylusuri.

Camera duală de 12 MP cu OIS pe ambii senzori încă este în top 10 aş spune, mai ales la captura nocturnă şi la zoom a rămas chiar în top 5. Bateria nu a fost totuşi aşa impresionantă, dar puterea de procesare este excelentă şi acum.

3. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Rămânem în zona telefoanelor Samsung, cu un hit de acum 2 ani. Greu de crezut că un telefon aşa dorit şi căutat ca Samsung Galaxy S7 a ajuns să coste doar 1399 lei la Cel.ro, totul ca parte a unui program de reduceri de Black Friday. Telefonul rulează Fortnite, a primit actualizarea la Oreo şi are o baterie şi cameră care se ţin decent în ziua de azi, la nivelul celor mai bune high midrangere. Faptul că poate rula orice joc, nu se încinge şi încă nu are lag este de apreciat. Sperăm să primească şi Android Pie.

4. Aparat pentru gătit Tefal VS400333 

Tefal VS400333

La PCGarage.ro nu e totul strict despre gaming, ci găsim şi câteva electronice şi electrocasnice interesante. Un exemplu este acest aparat pentru gătit Tefal, care costă 389 de lei. Se bazează pe gătit cu aburi şi vine cu o funcţie Vitamin, care vă permite să vă bucuraţi de preparate sănătoase, păstrând vitaminele, mineralele intacte.

Are 2 tăvi pentru gătit, care sunt bune pentru sosuri şi marinate. Are şi 4 recipiente pentru degustare, 4 capace şi cronometru digital.

5. Scaun gaming Inaza Interceptor

Inaza Interceptor

Încă un preţ bun la PCGarage.ro îi este aplicat acestui scaun de gaming Inaza Interceptor, care costă doar 469.99 lei. Are garanţie pe 2 ani, este acoperit cu material sintetic PU şi admite o greutate maximă de 100 de kilograme. Are spătar fix, construcţie solidă şi este confortabil, chiar şi la sesiunile lungi de gaming. Perniţa lombară e fixă şi avem şi funcţie de balansare.

6. Bundle DJI Spark 

DJI Spark

DJJ Spark este o mini dronă care poate fi controlată în mod precis şi poate ateriza în palma utilizatorului. F64.ro pune la bătaie un bundle de 2349 lei, care include atât drona, cât şi controllerul, sistemele de polarizare şi filtre Polar. DJI Spark are tehnologiile de vârf DJI şi vă permite să faceţi captură foto/video la momentele dorite.

Spark decolează din mână, după ce vă recunoaşte, decolează şi survolează într-un loc la câteva secunde după pornire. Are o cameră de 12 MP şi filmare Full HD la 30 FPS. Autonomia de zbor este de 16 minute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×