Google aduce funcţionalitate AI în cadrul tastaturii Gboard, cu GIF-uri, stickere automate

1.069 ori
<b>Google aduce funcţionalitate AI în cadrul tastaturii Gboard, cu GIF-uri, stickere automate</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au adus în cadrul aplicației Gboard o serie de funcționalități AI. Aceasta este o aplicație de tip tastatură virtuală, una tare apreciată de către utilizatori de altfel care odată cu acest update va

La începutul lunii trecute scriam că populara tastatură din Android, adică Gboard a primit o actualizare, care îi aducea câteva funcţii utile. Printre ele se numără o temă întunecată şi modul Battery Saver. Acum aflăm că Google va aduce funcţionalitate AI în această aplicaţie.

Gboard

Google este probabil compania cu cele mai multe proiecte axate pe AI, care îşi face simţită prezenţa pe toate produsele sale. Începând din această săptămână utilizatorii lui Gboard vor simţi efectul AI-ului în aplicaţia Gboard. Veţi putea partaja ce simţiţi via GIF-uri, emoji-uri şi stickere, în mod mai rapid şi mai uşor. Varianta de Android a lui Gboard va folosi AI-ul pentru a vă sugera ce GIF-uri să postaţi, sau ce emoji-uri şi stickere au legătură cu conversaţia voastra din aplicaţiile de chat.

Trebuie doar să apăsaţi pe iconul "GIF" din colţul stânga sus al aplicaţiei în timpul unei discuţii. Odată apăsat iconul va apărea o selecţie personalizată de GIF-uri, emoji-uri, stickere, potrivite pentru discuţie. Deocamdată AI-ul poate să îşi dea seama de context doar în limba engleză, dar în următoarele luni vor sosi şi alte limbi. Gboard evoluează tot mai mult, concurând cu rivali ca Swiftkey, Fleksy, Touchpal sau alte aplicaţii tip keyboard.

În luna august a acestui an Gboard ajungea la 1 miliard de descărcări în Google Play, devenind oficial cea mai populară tastatură virtuală de pe Android. Încă de la începutul anului am observat un trend de creştere al Gboard, reflectat inclusiv într-un sondaj realizat pe grupul Mobilissimo de Facebook. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×