Reduceri și Campanii Online #134: Azi Libris, Fashion Days, evoMAG, Altex [...]

612 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #134: Azi Libris, Fashion Days, evoMAG, Altex [...]</b>Continuăm și seria Reduceri și Campanii Online, articole în care vă prezentăm aproape zilnic cele mai proaspete oferte propuse de către retaileri în mediul online. Avem și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această

Seria noastră de articole Reduceri și Campanii Online continuă și după cum v-am obișnuit de mai bine de câteva luni, avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte propuse de către retaileri în online. De asemenea, la final de articol puteți descoperi un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată ce avem pe lista de astăzi!

Produsul erou al zilei:

Azi ne îndreptăm atenția către zona de gaming acolo unde descoperim jocul Assassin's Creed Origins la un preț special de doar 99,95 lei pe Altex.ro. Este disponibil la aceeași sumă atât pentru PS4, cât și pentru Xbox One și pe lângă campania pe care o veți urma aveți posibilitatea de a descoperi Egiptul Antic într-un mod educațional prin intermediul unei actualizări oferite gratuit!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×