Reduceri și Campanii Online #145: Azi eMAG, QuickMobile, PC Garage, evoMAG [...]

756 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #145: Azi eMAG, QuickMobile, PC Garage, evoMAG [...]</b>La început de săptămână descoperim faptul că retailerii au demarat noi campanii promoționale, printre aceștia numărându-se și eMAG care organizează o campanie cu ocazia zilei de 1 Decembrie. De asemenea, sunt și alți comercianți locali

Începutul de săptămână ne aduce și reduceri proaspete din partea retailerilor, aceștia organizând chiar campanii cu ocazia zilei de 1 Decembrie precum se întâmplă în tabăra eMAG. Sunt și câțiva comercianți care dau startul unor promoții de tip Cyber Monday, în vreme ce ceilalți mențin campanii normale. Le descoperiți pe toate în rândurile de mai jos și la final de articol aveți un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Un preț foarte bun pentru Xiaomi Redmi 6 Pro poate fi găsit în acest moment pe QuickMobile.ro, comerciant care vinde produsul la suma de doar 764,90 lei în cadrul campaniei Cyber Monday. Folosind și codul promo QUICK202, prețul mai scade cu aproximativ 20 lei și aflați că în materie de dotări se oferă aici ecran FHD+ de 5.84 inch, 4 GB RAM + 64 GB stocare, procesor SD625, cameră duală în spate și baterie de 4000 mAh!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×