Reduceri și Campanii Online #153: Azi eMAG, Altex, QuickMobile, Cărturești [...]

884 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #153: Azi eMAG, Altex, QuickMobile, Cărturești [...]</b>Începutul de săptămână ne aduce iată și noi promoții din partea retailerilor, fiind propuse campanii de sărbători. Avem multe produse la reducere pe care le putem pune sub bradul de Crăciun, iar la final de articol descoperiți și un produs

Iată că începutul săptămânii ne aduce și noi oferte din partea retailerilor ce activează în online, după cum veți descoperi pe seama listei de mai jos. Avem parte de multe campanii cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiind propuse tot soiul de reduceri pentru o gamă variată de produse ce pot ajunge sub brad. Le găsiți pe toate listate mai jos alături de un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primi astăzi!

Produsul erou al zilei:

Dacă aveți un buget limitat și vă aflați în căutarea unui televizor cu diagonală rezonabilă atunci puteți merge pe mâna modelului Horizon 32HL5320H, un dispozitiv cu panou de 80 cm ce oferă rezoluție HD. Are sistem audio de 16W, tehnologie de imagine LED, slot USB pentru redare materiale video de pe stick și un aspect 16:9 al imaginii. În acest moment, eMAG îl vinde pentru numai 549 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×