Reduceri și Campanii Online #89: Azi Flanco, PC Garage, evoMAG, Libris [...]

672 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #89: Azi Flanco, PC Garage, evoMAG, Libris [...]</b>Vă livrăm astăzi încă o ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă detaliată a celor mai proaspete campanii promoționale pe care retailerii le organizează în mediul online. Sunt multe oferte din care puteți

Cei interesați de o rundă de shopping online la mijloc de săptămână au nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi vă prezentăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete campanii desfășurate în mediul online. Bonus vă oferim la finalul articolului și o recomandare sub forma unui produs erou al zilei care încântă prin prețul de vânzare!

Produsul erou al zilei:

În cazul în care vreți un televizor mic și ieftin pentru bucătărie, atunci acest model LED de la NEI cu diagonală de 48 inch este soluția perfectă ținând cont de suma la care este comercializat. Costă doar 299 lei în aceste zile la eMAG.ro și are putere audio de 10W, rezoluție HD, contrast dinamic 600:1 și slot CI+. Oferă și intrare USB astfel că puteți reda materiale foto sau video direct de pe un stick de memorie.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×