Reduceri și Campanii Online #207: Azi eMAG, QuickMobile, Cel, Altex [...]

726 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #207: Azi eMAG, QuickMobile, Cel, Altex [...]</b>Primăvara își intră serios în drepturi și observăm că și retailerii ies la înaintare cu multe promoții menite să celebreze acest anotimp al renașterii. Avem pentru voi mai jos o listă a acestor campanii proaspete organizate

Primăvara își intră serios în drepturi și observăm că și retailerii ies la înaintare cu multe promoții menite să celebreze acest anotimp al renașterii. Avem pentru voi mai jos o listă a acestor campanii proaspete organizate în mediul online, iar la final și un produs erou al zilei care în această perioadă se bucură de un discount tare atractiv. Iată cum se prezintă situația! 

Produsul erou al zilei:

În prag de weekend cei de la QuickMobile vin cu o ofertă specială pentru noi, astfel că smartphone-ul Samsung Galaxy M20 ajunge să coste doar 999 lei, sau mai bine zis 970 lei dacă folosiți codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă. Device-ul de față are ecran FHD+ de 6.3 inch, 3 GB RAM, 32 GB de stocare flash, procesor Exynos și o baterie generoasă de 5000 mAh ce suportă încărcare rapidă!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×