Reduceri și Campanii Online #149: Azi eMAG, Altex, Fashion Days, Cărturești [...]

644 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #149: Azi eMAG, Altex, Fashion Days, Cărturești [...]</b>În prag de Moș Nicolae iată că retailerii din online încep să ne ofere reduceri speciale cu această ocazie, pe listă fiind și eMAG care astăzi își serbează ziua de naștere. Descoperiți toate promoțiile prin intermediul articolului de față care

Ultima lună din an este aici și odată cu aceasta avem parte și de numeroase promoții din partea retailerilor de pe plan local. Prima sărbătoare de pe listă este Moș Nicolae și dacă vă grăbiți să comandați produsele dorite, le puteți ridica chiar astăzi sau mâine din showroom-urile comercianților sau poate cu puțin noroc vă ajung și prin curier. Iată care sunt cele mai proaspete promoții din online!

Produsul erou al zilei:

Oferta zilei vine din partea celor de la eMAG care oferă reduceri de până la 35% la produsele de pe site. Dacă aveți în plan achiziția unui flagship de top precum Huawei Mate 20 Pro primiți un discount de 5% care deși pare mic la prima vedere, în realitate este foarte atractiv. Folosind codul eMAG17ani în secțiunea de comandă îl puteți cumpăra la cel mai bun preț de pe plan local și anume 4.247 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×