Reduceri și Campanii Online #123: Azi evoMAG, Altex, Cel, Libris [...]

769 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #123: Azi evoMAG, Altex, Cel, Libris [...]</b>Ultimele zile din luna octombrie sunt aici și în vreme ce ne pregătim pentru Black Friday, iată că în online promoțiile continuă la ritm alert - noua sărbătoare de care retailerii profită fiind Halloween. Astfel, veți descoperi în lista de mai jos

O nouă săptămână este de aici și așa cum v-am obișnuit, vă întâmpinăm cu o ediție proaspătă din seria Reduceri și Campanii Online, articol ce include o listă a celor mai noi promoții organizate de către retaileri în mediul online. Avem parte de promoții interesante precum cele de Halloween care ne aduc reduceri atractive la o gamă variată de produse. Descoperiți lista completă mai jos!

Produsul erou al zilei:

Dacă vreți să vă achiziționați un nou smartphone în această perioadă atunci poate că modelul Samsung Galaxy A8 (2018) este ceea ce vă trebuie. Telefonul de față tocmai ce a bifat o reducere atractivă în cadrul campaniei Flash Deals organizată de către QuickMobile, prețul său fiind acum de doar 1.399 lei. Bonus, dacă aplicați codul de reducere QUICK202 în secțiunea de comandă primiți extra reducere 3%!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×