Reduceri și Campanii Online #173: Azi Libris, eMAG, Altex, IT Galaxy [...]

614 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #173: Azi Libris, eMAG, Altex, IT Galaxy [...] </b>Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că vom avea mai mult timp și pentru shopping online. În acest sens vă prezentăm astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online în care veți descoperi o listă a celor

Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că vom avea mai mult timp și pentru shopping online. În acest sens vă prezentăm astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri. Bonus, la final veți găsi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit!

Produsul erou al zilei:

În această zi puteți profita și de oferta specială propusă de către Altex.ro pentru smartphone-ul Huawei Mate 20 Lite. Acesta poate fi achiziționat pentru suma de doar 1.299 lei și avem în cazul de față un device cu ecran Full HD+ de 6.3 inch, procesor octa-core Kirin 710, 4 GB RAM, cameră duală în spate, dar și cameră duală selfie. O baterie de 3750 mAh se află la bord și telefonul are 64 GB stocare flash! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×