Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy S10+ este aici! Cu decupaj pentru camera selfie duală

3.078 ori
<b>Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy S10+ este aici! Cu decupaj pentru camera selfie duală</b>Cu aproximativ o lună înainte de evenimentul Samsung Unpacked în cadrul căruia vor debuta noile smartphone-uri din seria Galaxy S10, iată că încep și leak-urile mai serioase - cele care constă în materiale reale și nu randări sau concepte

Cu aproximativ o lună înainte de evenimentul Samsung Unpacked în cadrul căruia vor debuta noile smartphone-uri din seria Galaxy S10, iată că încep și leak-urile mai serioase - cele care constă în materiale reale și nu randări sau concepte. În acest sens vedem astăzi o fotografie reală în care a fost surprins nimeni altul decât Galaxy S10+, telefon văzut în mâna unui angajat Samsung într-un mijloc de transport.

Galaxy S10+

Potrivit celui care a realizat fotografia de mai sus, telefonul era echipat cu o husă flip-cover pentru protejarea design-ului dar cu toate acestea zona frontală a rămas la vedere. Pe această cale observăm ecranul aproape edge-to-edge, muchiile laterale, ba chiar și cele de sus și jos mai reduse ca dimensiune, cât și decupajul forat în ecran ce găzduiește camera selfie duală.

Amplasarea acestui modul este destul de ciudată, fiind găsit în zona în care de regulă avem afișată bateria și semnalul. Din cauza acestei abordări, toate elementele din bara de status vor fi mutate către stânga. Nu avem ocazia să vedem spatele device-ului, dar știm că va oferi o cameră foto triplă.

De la Galaxy S10+ mai așteptăm și un ecran de 6.4 inch cu tehnologie Super AMOLED, variante cu 6 și 8 GB RAM și un scanner de amprente integrat în ecran. Lansarea are loc pe 20 februarie și următorul pas din campania de leak-uri este apariția de materiale video hands-on pe care le așteptăm cu nerăbdare! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×