Reduceri și Campanii Online #196: Azi Altex, eMAG, IT Galaxy, Germanos [...]

729 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #196: Azi Altex, eMAG, IT Galaxy, Germanos [...]</b>Deși campaniile de Valentine's Day vor lua sfârșit astăzi, nu este cazul să ne îngrijorăm pentru că retailerii vor sosi rapid cu noi promoții speciale, un exemplu fiind Altex care dă startul unei oferte de tip "Black Friday de Iarnă"

Deși campaniile de Valentine's Day vor lua sfârșit astăzi, nu este cazul să ne îngrijorăm pentru că retailerii vor sosi rapid cu noi promoții speciale, un exemplu fiind Altex care dă startul unei oferte de tip "Black Friday de Iarnă" în care putem găsi produse foarte interesante și atractive ca preț. Aveți lista promoțiilor mai jos iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei cu discount semnificativ! 

Produsul erou al zilei:

La prețul de doar 699 lei găsiți astăzi în oferta Altex.ro smartphone-ul Motorola One, un device echilibrat din punct de vedere hardware care pe deasupra rulează și platforma Android One. Ni se oferă aici un ecran de 5.9 inch, procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB stocare flash, cameră duală și scanner de amprente în spate. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×