Xiaomi Black Shark 2 apare din nou online, cu un sistem revoluţionar de răcire

798 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 apare din nou online, cu un sistem revoluţionar de răcire</b>Xiaomi Black Shark 2 este cel mai nou telefon de gaming de la Xiaomi si apărea cu câteva zile în urmă într-o serie de fotografii hands-on. Acum avem noi detalii despre device, care ar urma să vină cu un sistem de răcire revoluţionar

Xiaomi Black Shark 2 este cel mai nou telefon de gaming de la Xiaomi si apărea cu câteva zile în urmă într-o serie de fotografii hands-on. Acum avem noi detalii despre device, care ar urma să vină cu un sistem de răcire revoluţionar.

Xiaomi

E vorba despre o tehnologie Liquid Cooling 3.0, aşa cum o numeşte sursa din China. Recent piaţa telefoanelor de gaming a primit un nou competitor, Vivo iQOO, care a debutat în ultimele zile, concurând cu Razer Phone 2 sau ASUS ROG Phone. E clar faptul că avem o competiţie tot mai dură în zona telefoanelor de gaming, iar Xiaomi vrea să se diferenţieze cumva.

Xiaomi Black Shark 2 va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 855, dar unul ce va fi tactat mai sus decât normal şi asta la pachet cu o soluţie nouă de răcire pe bază de lichid. Sursele afirmă că telefonul va avea şi 12 GB RAM la bord şi 256 GB stocare. În spate se afla o cameră duală (sau triplămai nou), iar designul are trebui să fie unul cu multe înflorituri şi angularitate, toate acele briz-briz-uri care îl fac să arate ca un robot, un PC de gaming sau o maşină de curse.

Nu e exclus şi un sistem de iluminare RGB LED în spate, eventual și joystick-uri atasabile sau alte accesorii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×