Xiaomi Black Shark 2 apare din nou online, cu un sistem revoluţionar de răcire

829 ori
<b>Xiaomi Black Shark 2 apare din nou online, cu un sistem revoluţionar de răcire</b>Xiaomi Black Shark 2 este cel mai nou telefon de gaming de la Xiaomi si apărea cu câteva zile în urmă într-o serie de fotografii hands-on. Acum avem noi detalii despre device, care ar urma să vină cu un sistem de răcire revoluţionar

Xiaomi Black Shark 2 este cel mai nou telefon de gaming de la Xiaomi si apărea cu câteva zile în urmă într-o serie de fotografii hands-on. Acum avem noi detalii despre device, care ar urma să vină cu un sistem de răcire revoluţionar.

Xiaomi

E vorba despre o tehnologie Liquid Cooling 3.0, aşa cum o numeşte sursa din China. Recent piaţa telefoanelor de gaming a primit un nou competitor, Vivo iQOO, care a debutat în ultimele zile, concurând cu Razer Phone 2 sau ASUS ROG Phone. E clar faptul că avem o competiţie tot mai dură în zona telefoanelor de gaming, iar Xiaomi vrea să se diferenţieze cumva.

Xiaomi Black Shark 2 va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 855, dar unul ce va fi tactat mai sus decât normal şi asta la pachet cu o soluţie nouă de răcire pe bază de lichid. Sursele afirmă că telefonul va avea şi 12 GB RAM la bord şi 256 GB stocare. În spate se afla o cameră duală (sau triplămai nou), iar designul are trebui să fie unul cu multe înflorituri şi angularitate, toate acele briz-briz-uri care îl fac să arate ca un robot, un PC de gaming sau o maşină de curse.

Nu e exclus şi un sistem de iluminare RGB LED în spate, eventual și joystick-uri atasabile sau alte accesorii. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×