Reduceri și Campanii Online #206: Azi PC Garage, Cărturești, Altex, eMAG [...]

890 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #206: Azi PC Garage, Cărturești, Altex, eMAG [...]</b>În prag de 8 martie iată că retailerii din online vin cu mult mai multe promoții decât de obicei, iar în cazul în care nu ați comandat deja un cadou pentru persoana dragă de lângă voi, ar fi cazul să dați o fugă în magazine pentru

În prag de 8 martie iată că retailerii din online vin cu mult mai multe promoții decât de obicei, iar în cazul în care nu ați comandat deja un cadou pentru persoana dragă de lângă voi, ar fi cazul să dați o fugă în magazine pentru a lua ce vă doriți. Puteți comanda și cu ridicare din showroom, iar cei care stau în București pot beneficia chiar de livrare în aceeași zi. Iată cum arată lista de promoții descoperite astăzi! 

Produsul erou al zilei:

Cei pasionați de gaming-ul pe consolă sau PC vor fi încântați să afle că pe data de 15 martie debutează oficial titlul The Division 2, un joc shooter ce se poate juca și co-op multiplayer și care vă duce în Washington. Altex.ro acceptă precomenzi și aveți multe ediții speciale din care puteți alege, jocul fiind disponibil pe Xbox One, PS4, dar și PC. Lista de prețuri pentru varianta standard este mai jos:

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×