Reduceri și Campanii Online #266: Azi eMAG, PC Garage, iHunt, Cărturești[...]

704 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #266: Azi eMAG, PC Garage, iHunt, Cărturești[...]</b>Noi promoții își fac astăzi apariția în online și ca de fiecare dată, așa cum v-am obișnuit, noi vi le prezentăm pe toate sub formă de listă într-un articol din seria "Reduceri și Campanii Online". Descoperiți mai jos care sunt

Noi promoții își fac astăzi apariția în online și ca de fiecare dată, așa cum v-am obișnuit, noi vi le prezentăm pe toate sub formă de listă într-un articol din seria "Reduceri și Campanii Online". Descoperiți mai jos care sunt aceste promoții proaspete iar la final de articol aveți detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

În aceste zile eMAG dă startul unei campanii speciale de extra reduceri pentru o gamă variată de produse, printre acestea numărându-se și televizoarele Sony. Un exemplu pe care vi-l recomandăm este televizorul LED Smart Sony 40WE660 care sosește cu display de 101 cm, rezoluție Full HD și acustică de 10W. Folosind codul promo topbrands îl puteți achiziționa pentru doar 1.529 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×