Reduceri și Campanii Online #275: Azi Cărturești, eMAG, Altex, evoMAG [...]

881 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #275: Azi Cărturești, eMAG, Altex, evoMAG [...]</b>O nouă săptămână caniculară este aici și o întâmpinăm desigur cu reduceri proaspete. Descoperiți din lista de mai jos care sunt cele mai noi promoții demarate de către retaileri în mediul online iar la final de articol

O nouă săptămână caniculară este aici și o întâmpinăm desigur cu reduceri proaspete. Descoperiți din lista de mai jos care sunt cele mai noi promoții demarate de către retaileri în mediul online iar la final de articol aveți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Este ultima zi de promoții Sony Days of Play și ultimele ore în care mai puteți profita de prețurile reduse pentru a vă achiziționa titlurile preferate. Printre exemple avem jocuri apreciate precum Red Dead Redemption 2 (174 lei), Spider-man (139 lei) sau God of War care se vinde pentru 139 lei pe Altex.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×