Huse destinate lui OnePlus 7 apar online și confirmă design-ul cu mecanism de cameră selfie periscop

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 858 ori
<b>Huse destinate lui OnePlus 7 apar online și confirmă design-ul cu mecanism de cameră selfie periscop</b>Un zvon care tot circulă în online este acela referitor la faptul că OnePlus 7 va opta pentru un mecanism de cameră selfie periscop, fix precum Oppo F11 Pro, pe lângă acest element telefonul OnePlus urmând

Un zvon care tot circulă în online este acela referitor la faptul că OnePlus 7 va opta pentru un mecanism de cameră selfie periscop, fix precum Oppo F11 Pro. Pe lângă acest element telefonul OnePlus urmând a "împrumuta" și linia de design a modelului Oppo. Acum apar și randări de huse ce sunt menite să confire faptul că într-adevăr vom avea periscop selfie pe OP7, cu un decupaj aferent în zona superioară.

Huse OnePlus 7

Nu este clar de unde provin aceste imagini cu husele destinate telefonului și nici cine este producătorul din spatele lor, dar vedem pe cât se poate de clar decupajul de sus pe unde se va ridica periscopul de cameră selfie. Imaginea cu ecranul telefonului folosită aici este preluată de la OnePlus 6T în cazul în care vă întrebați.

Huse OnePlus 7

Pe lângă acest element mai observăm și decupajul de la bază asociat portului USB-C, cât și zona unde se vor afla butoanele fizice de volum și cel power-unlock. Interesant faptul că cel puțin la această husă nu este de văzut decupajul asociat butonului de mute care s-a aflat chiar și pe ultimul flagship al companiei, semn că s-ar putea renunța la acesta.

Huse OnePlus 7

De asemenea, vedem decupajul generos din spate pentru camera foto triplă și cel pentru bliț LED. OnePlus 7 este așteptat să debuteze în cadrul unui eveniment de presă luna viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×