Reduceri și Campanii Online #164: Azi Cărturești, QuickMobile, evoMAG, Altex [...]

975 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #164: Azi Cărturești, QuickMobile, evoMAG, Altex [...]</b>Primele zile ale lunii ianuarie sunt marcate și de către noi oferte în online acolo unde retailerii încearcă să ne atragă atenția prin tot soiul de campanii interesante. Noi le-am căutat pe cele mai noi și vi le prezentăm sub forma unei liste chiar

Primele zile ale lunii ianuarie sunt marcate și de către noi oferte în online acolo unde retailerii încearcă să ne atragă atenția prin tot soiul de campanii interesante. Noi le-am căutat pe cele mai noi și vi le prezentăm sub forma unei liste chiar mai jos, iar la final de articol și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

La suma de doar 98,99 lei puteți găsi în aceste zile un SSD ADATA Ultimate SU650 de 120 GB în oferta celor de la PC Garage, componentă ideală pentru cei care vor să aibă parte de un boost de performanță. PC-ul se va aprinde mai rapid odată ce instalați Windows-ul pe această unitate de stocare, iar vitezele de transfer al datelor vor crește de asemenea semnificativ comparativ cu un HDD clasic. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×